opdrachten

terug
 
De schilderijen die ik maak zijn van blijvende waarde. Tijdens het schilderproces is er volop interactie tussen mij en het onderwerp, waardoor een schilderij meer is dan een momentopname. Ik leg er al schilderend een extra dimensie in, die je kunt zien, maar die je ook kunt voelen.
 
Bij iedere opdracht wil ik het onderwerp persoonlijk ontmoeten. Als het een portret moet worden van een mens regel ik het liefst een ontmoeting bij hem of haar thuis in de vertrouwde omgeving, maar het is ook mogelijk om elkaar in mijn atelier te ontmoeten. Poseren voor een portret mag, maar hoeft niet. Ook in geval van een dierportret wil ik, als het kan, het dier in levende lijve zien. Ik maak in principe altijd zelf foto’s van mijn onderwerp. Voor een landschapsportret bezoek ik, zo mogelijk, de plek natuurlijk zelf: om de sfeer te proeven, foto’s te maken en als de elementen het toelaten maak ik ter plaatse studies.
 
 
Wilt u informatie over het laten schilderen van een dierbaar portret van bijv. uw  (klein-)kind, uw kat, uw huis, een landschap, of iets anders wat voor u van waarde is?
 
 
Klik op contact(Klik) daar vindt u hoe u mij kunt bereiken.
 
 
mens

dier

stad en land

stilleven

mandala´s